Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağa kalkmış yılan görmek

Rüyada ayağa kalkmış yılan görmek

Rüyada ayağa kalkmış yılan görmek sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, sevilen ve sayılan biri olunacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, birikim yapılacağına inanılır.

Rüyada ayağa kalkmış yılan gördüyseniz:

  • Kararsızlıklar veya belirsizlikler sorun yaratabilir.

Rüyada ayağa kalkmış yılan görmek kazancının düşeceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölünün ayağa kalktığını görmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hasta birinin ayağa kalktığını görmek zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüleceğine ve yıpranacağına yorulur.

Rüyada ayağa kalkmamak büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin ayağa kalktığını görmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hastanın ayağa kalktığını görmek tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tedavülden kalkmış kağıt para görmek kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına inanılır.

Rüyada hamile kalmayı görmek alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments