Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatakta saklanmak

Rüyada yatakta saklanmak

Rüyada yatakta saklanmak sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada yatakta saklanmak gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla şey bekleyen kişiler stres yaratabilirler.

Rüyada yatağın altına saklanmak en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına inanılır.

Rüyada yatağa saklanmak saydığı ve tanıdığı biri olacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yatakta saklanmak kendi işine kavuşacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada yatak altına saklanmak zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, isabetli adımlar atacağına inanılır.

Rüyada odada saklanmak çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, önemli kişi haline geleceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada korkup kaçmak saklanmak verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birilerinden saklanmak gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine delalettir.

Rüyada birinden korkup saklanmak yaptığı çalışmaların heba olacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, sevinç ve sürura delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments