Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korkup kaçmak saklanmak

Rüyada korkup kaçmak saklanmak

Rüyada korkup kaçmak saklanmak çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, sorumluluk alacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına tabir olunur.

Rüyada korkup kaçmak saklanmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizdeyse komedi filmlerindeki aksi ihtiyarlar gibi davranmaya eğilimlisiniz.

Rüyada korkup kaçmak saklanmak işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine işarettir.

Rüyada birinden korkup saklanmak çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına inanılır.

Rüyada korkup eve saklanmak eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada korkup saklanmak şansını kendi eliyle engelleyeceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, zor bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada korkudan saklanmak insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada korkarak kaçmak saklanmak eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinden kaçmak saklanmak iftiraya uğrayacağına, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, sevginin ve huzurun hâkim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaçmak saklanmak sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments