Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatağa saklanmak

Rüyada yatağa saklanmak

Rüyada yatağa saklanmak iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, iyi geçiminin de bozulacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yatağa saklanmak gördüyseniz:

  • Başka kişilerin hayatlarına müdahale etmeniz için sizi cesaretlendiren kişiler olabilir.

Rüyada yatağın altına saklanmak aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatak altına saklanmak manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yatakta saklanmak işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatağa saklanmak sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına alamet eder.

Rüyada kuyuya saklanmak büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, malın bereketinin artmasına işarettir.

Rüyada korkup eve saklanmak işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada merdiven altına saklanmak değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına alamet eder.

Rüyada camiye saklanmak art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments