Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birilerinden saklanmak

Rüyada birilerinden saklanmak

Rüyada birilerinden saklanmak sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, hayırlı bir erkek ile evleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada birilerinden saklanmak gördüyseniz:

  • Birlikte zaman geçirmekten hoşlandığınız kişilerle kutlama benzeri toplantılar söz konusu olabilir.

Rüyada birilerinden saklandığını görmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine yorulur.

Rüyada birilerinden kaçmak saklanmak herkesin yardımına koşacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birilerinden saklanmak kaçmak iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada birilerinden saklanmak kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin saklandığını görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada arabaya saklanmak hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine işaret eder.

Rüyada yatakta saklanmak sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına rivayet eder.

Rüyada düşmanlardan saklanmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments