Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden korkup saklanmak

Rüyada birinden korkup saklanmak

Rüyada birinden korkup saklanmak tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine rivayet eder.

Rüyada birinden korkup saklanmak gördüyseniz:

  • Elinizi taşın altına koymaktan korkmamanızın karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada korkup eve saklanmak can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada birinden korkup saklanmak kem gözlere gelineceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada korkudan saklanmak hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada korkup saklanmak işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada korkup kaçmak saklanmak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine işarettir.

Rüyada birilerinden saklanmak kaçmak büyük ve güzel işler yapacağına, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada denize saklanmak hayatına yeni bir yön vereceğine, kendi işine kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına alamet eder.

Rüyada divan altına saklanmak ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments