Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatakta kertenkele görmek

Rüyada yatakta kertenkele görmek

Rüyada yatakta kertenkele görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, maaşının artacağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına işarettir.

Rüyada yatakta kertenkele gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanlardan ya da sevgilinizden uzakta kalmak şu anda sizi büyük ölçüde etkileyebilir.

Rüyada yatağın içinde kertenkele görmek itibar kazanacağına, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada yatağın altında kertenkele görmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, feraha ermeye rivayet eder.

Rüyada yatakta kertenkele görmek güçlendikçe güçleneceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına işaret eder.

Rüyada sarı kertenkele görmek aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine delalet eder.

Rüyada kuyruğu kopmuş kertenkele görmek ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kertenkele kuyruğu görmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada böcek kertenkele görmek mutluluk bulacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılan ve kertenkele görmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments