Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatak yorgan yastık görmek

Rüyada yatak yorgan yastık görmek

Rüyada yatak yorgan yastık görmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, işinde terfi edeceğine, hayırlı haberlere, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada yatak yorgan yastık gördüyseniz:

  • Hadiseyi zorlamamak yararınıza olabilir.

Rüyada yatak yorgan yastık görmek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, sorunlarını halletmeyi başaracağına, çaresiz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yorgan yastık yatak görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatak yorgan yastık toplamak büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine alamet eder.

Rüyada yastık yorgan görmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yastık yorgan taşımak güzelliklerle dolacağına, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yastık yorgan toplamak insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına yorulur.

Rüyada yastık ve yorgan görmek itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına işarettir.

Rüyada beyaz yastık yorgan görmek kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments