Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşın üstünde oturmak

Rüyada taşın üstünde oturmak

Rüyada taşın üstünde oturmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine rivayet eder.

Rüyada taşın üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Biraz katı bir yapıdasınız.

Rüyada taş üstünde oturmak kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine delalet etmektedir.

Rüyada taşın üstünde oturmak her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine delalettir.

Rüyada masanın üstünde oturmak evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tahta üstünde oturmak yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına tabir olunur.

Rüyada kaya üstünde oturmak masabaşı bir işe girileceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, örnek insan olacağına işaret eder.

Rüyada kabenin üstünde oturmak adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, daha zengin hale geleceğine delalet eder.

Rüyada buzun üstünde oturmak kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, böylece aynı hataları yapmayacağına inanılır.

Rüyada yol üstünde oturmak sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments