Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarın üstünde oturmak

Rüyada duvarın üstünde oturmak

Rüyada duvarın üstünde oturmak geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, inancının eksileceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada duvarın üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Karşı harekete geçmeniz veya olayı engellemeniz gerekebilir.

Rüyada duvarın üstünde oturmak yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada duvar üstünde oturmak sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına alamet eder.

Rüyada yüksek duvarda oturmak muradın olacağına, dertlerinden kurtulacağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvara oturmak yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada duvar üzerinde oturmak iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, anne baba duasının alınacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına alamet eder.

Rüyada duvar dibinde oturmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına işaret eder.

Rüyada duvarda oturmak hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine alamet eder.

Rüyada duvarın üstüne oturmak kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, kişinin keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments