Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar üstünde oturmak

Rüyada kar üstünde oturmak

Rüyada kar üstünde oturmak ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, şansının bahtının açılacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Rüyada kar üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmek için yaşamdan zevk alabileceğiniz bazı şeylerle ilgilenin.

Rüyada kar üstünde oturmak kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, maddi anlamda feraha ermeye, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına işarettir.

Rüyada yorganın üstünde oturmak planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına alamet eder.

Rüyada kum üstünde oturmak kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, dik durmaya çalışacağına, suçlamalardan aklanılacağına delalet eder.

Rüyada duvar üstünde oturmak kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada inek üstünde oturmak atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, olmayacak hayallere kapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağın üstünde oturmak yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, mutlu ilişkiler kuracağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada toprak üstünde oturmak isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz üstünde oturmak kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments