Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatak ölçmek

Rüyada yatak ölçmek

Rüyada yatak ölçmek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, güzel bir haber almaya, iş değişikliğine gidileceğine, çok güzel günler geçireceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatak ölçmek gördüyseniz:

  • Uzun süreli tartışmalara girmek istemiyorsanız, duygusal konularda aşırılığa kaçmaktan veya sağlık konularında abartılı ifadelerden kaçınmanızda fayda var.

Rüyada yatak ölçmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada tansiyon ölçmek maddi zararının giderileceğine, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, ortaklıkların bozulacağına işarettir.

Rüyada metreyle yeri ölçmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada yol ölçmek bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, evlat sahibi olacağına, koyu muhabbette kalacağına delalettir.

Rüyada boy ölçmek karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına rivayet eder.

Rüyada kumaş ölçmek çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada boyunu ölçmek iş hayatında terfi alınacağına, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine yorulur.

Rüyada ölcü almak hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments