Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada metreyle yeri ölçmek

Rüyada metreyle yeri ölçmek

Rüyada metreyle yeri ölçmek ekmeğinin verimli olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, mutluluğunun daim olacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine delalet eder.

Rüyada metreyle yeri ölçmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilişkilerinizde daha esnek olmanızda fayda var.

Rüyada metreyle yeri ölçmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına inanılır.

Rüyada metreyle ölçmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine işarettir.

Rüyada metre ölçmek hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada metreyle boy ölçmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına alamet eder.

Rüyada metre görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada metre cetvel görmek çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine yorulur.

Rüyada şerit metre görmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada yeri ölçmek kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments