Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumaş ölçmek

Rüyada kumaş ölçmek

Rüyada kumaş ölçmek çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kumaş ölçmek gördüyseniz:

  • Evdeki sorunları işinizle karıştırmamalısınız.

Rüyada kumaş ölçmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tarla ölçmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, başarısının düşeceğine, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına yorulur.

Rüyada yatak ölçmek çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada toprak ölçmek eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada boyunu ölçmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına alamet eder.

Rüyada bel ölçmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yol ölçmek sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak ölçmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, muradına ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments