Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerinde battaniye görmek

Rüyada üzerinde battaniye görmek

Rüyada üzerinde battaniye görmek elinin bolluk göreceğine, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, kar sağlayacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine delalet eder.

Rüyada üzerinde battaniye gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlara karşı bilinçaltınızda taşıdığınız şüpheler yüzeye çıkabilir.

Rüyada hediye battaniye almak etrafındaki insanlara yardım edeceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına yorulur.

Rüyada battaniye hediye etmek kalkınacağına, ilerleyeceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, hacetinizin giderilmesine alamet etmektedir.

Rüyada kahverengi battaniye görmek rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına tabir olunur.

Rüyada battaniye asmak rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine alamet eder.

Rüyada mor battaniye görmek kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada mavi bebek battaniyesi görmek iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine battaniye örtmek gelişiminin hız kazanacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada battaniye toplamak gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments