Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağacın altına saklanmak

Rüyada ağacın altına saklanmak

Rüyada ağacın altına saklanmak sıkıntılarının günden güne artacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, zenginliğinin artacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağacın altına saklanmak gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz eski bir tanıdığınzla biraraya gelme şansı yakalamanızı sağlayabilir.

Rüyada ağacın altına saklanmak yeni işlerin geleceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaç arkasına saklanmak borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaçta saklanmak epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağacın arkasına saklanmak işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağaca saklanmak duaların boşa gideceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına delalet etmektedir.

Rüyada yatağın altına saklanmak aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına rivayet eder.

Rüyada merdiven altına saklanmak yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada masa altına saklanmak zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments