Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdiven altına saklanmak

Rüyada merdiven altına saklanmak

Rüyada merdiven altına saklanmak gururlu bir hayat süreceğine, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine yorulur.

Rüyada merdiven altına saklanmak gördüyseniz:

  • Belli ilişkilerinizde veya belli iş ya da konularda eli kuvvetli olan taraf siz olsanız dahi, bazı kişileri zorlamamanızda fayda var.

Rüyada merdiven altına saklanmak işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına delalet eder.

Rüyada yatağın altına saklanmak ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine işarettir.

Rüyada yatak altına saklanmak hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, gerçeklere yüz çevrileceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına delalet eder.

Rüyada divan altına saklanmak bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yer altına saklanmak hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada toprağın altına saklanmak günahlara, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, başarısızlığa düşüleceğine işaret eder.

Rüyada köprü altında saklanmak yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine işarettir.

Rüyada ağacın altına saklanmak hoş olaylar yaşayacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments