Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatağı ıslak görmek

Rüyada yatağı ıslak görmek

Rüyada yatağı ıslak görmek kariyer planının altüst olacağına, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, rızkın ve kazancın artacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, bunun da geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına delalet eder.

Rüyada yatağı ıslak gördüyseniz:

  • Araştırmacı olmalı, sorular sormalısınız.

Rüyada yatağını ıslak görmek üzüntülü haberler alacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ıslak yatak görmek iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine, yardımının olacağına işaret eder.

Rüyada yatağı ıslak görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, günü birlik tatillere çıkacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ıslak beton görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yorganı ıslak görmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine delalet eder.

Rüyada ıslak çamaşır sermek söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına işaret eder.

Rüyada ıslak minder görmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak tütün görmek yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments