Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak ekmek görmek

Rüyada ıslak ekmek görmek

Rüyada ıslak ekmek görmek anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına yorulur.

Rüyada ıslak ekmek gördüyseniz:

  • Hoşnut olmadığınız konular varsa veya bazı şeyler sizi tatmin etmiyorsa dile getirmelisiniz.

Rüyada ıslak ekmek yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, anne duasının açılacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada ıslak ekmek yemek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına delalettir.

Rüyada ıslak ekmek görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ıslak don görmek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatağını ıslak görmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine alamet eder.

Rüyada saçı ıslak görmek uzak bir yola gidileceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına inanılır.

Rüyada saçlarının ıslak olduğunu görmek onlara çok bağlı olacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ıslak kitap görmek eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments