Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak bir şey görmek

Rüyada ıslak bir şey görmek

Rüyada ıslak bir şey görmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, verimli olacak işler yapacağına, stres içinde günler geçireceğine delalettir.

Rüyada ıslak bir şey gördüyseniz:

  • Kendinizi güvende hissetmenizi sağlayacak iş birliklerine yönelebilirsiniz.

Rüyada ıslak bir şey görmek sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, kendisi için isabetli adımlar atacağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada ıslak yün görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ıslak ekmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada saçları ıslak olmak işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak saç kurutmak gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine yorulur.

Rüyada saçlarının ıslak olduğunu görmek kötü günler geçireceğine, en yüksek makamlara oturacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabıyı ıslak görmek sıkıntı çekeceğine, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ıslak duvar görmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments