Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak kilim görmek

Rüyada ıslak kilim görmek

Rüyada ıslak kilim görmek eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine inanılır.

Rüyada ıslak kilim gördüyseniz:

  • Başkaları için değil kendiniz için yaşamalısınız.

Rüyada ıslak kilim görmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada halı kilim yıkamak asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı kilim görmek yaşama hevesinden olacağına, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada halı kilim çırpmak sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine tabir olunur.

Rüyada kirli kilim görmek gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına inanılır.

Rüyada turuncu kilim görmek kulluk görevini ihmale edeceğine, güllük gülistanlık olacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada kilim halı görmek hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, programların ve projelerin tutmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kilim taşımak başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, seyahatlere katılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments