Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak ayakkabı giymek

Rüyada ıslak ayakkabı giymek

Rüyada ıslak ayakkabı giymek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, güçten düşeceğine, yorulacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, meşakkate düşeceğine, rızkın çoğalacağına yorulur.

Rüyada ıslak ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Birlikte iş yaptığınız kişiler size rahatsızlık verebilirler.

Rüyada ıslak ayakkabı giymek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, yeni iş teklifleri alacağına delalettir.

Rüyada ıslak ayakkabı görmek maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine inanılır.

Rüyada ayakkabıyı ıslak görmek borçların kolaylıkla kapanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ıslak elbise giymek mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ıslak pantolon giymek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ıslak gömlek giymek bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine delalettir.

Rüyada ıslak giysi giymek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada ıslak gelinlik giymek ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments