Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş üstünde oturmak

Rüyada taş üstünde oturmak

Rüyada taş üstünde oturmak etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, rızkın daim ve hayırlı olacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, ele geçen kazancın günden güne azalacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada taş üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız yaratıcı değişiklikler büyüyen sorunların çözümüne yardım edebilir.

Rüyada taşın üstünde oturmak bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada taş üstünde oturmak ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayın üstünde oturmak yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına yorulur.

Rüyada arabanın üstünde oturmak kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, muradına eremeyeceğine, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine inanılır.

Rüyada yatak üstünde oturmak hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine rivayet eder.

Rüyada tahta üstünde oturmak büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine işarettir.

Rüyada yol üstünde oturmak karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına rivayet eder.

Rüyada çatı üstünde oturmak işlerin yakın zamanda bozulacağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments