Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli kertenkele görmek

Rüyada renkli kertenkele görmek

Rüyada renkli kertenkele görmek sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, her şeyin yolunda gideceğine tabir olunur.

Rüyada renkli kertenkele gördüyseniz:

  • Birilerine yardım ederken tanışabileceğiniz veya karşılaşabileceğiniz bir kişiyle muhtemel bir iş birliği, ortaklık ya da ilişki söz konusu olabilir.

Rüyada renkli kertenkele görmek işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına delalet eder.

Rüyada yeşil renkli kertenkele görmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil renk kertenkele görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil renkte kertenkele görmek rahatının yerine geleceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada yatakta kertenkele görmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, hakkı olanlara kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kocaman kertenkele görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kertenkele öldürmek makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akrep ve kertenkele görmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments