Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorganı ıslak görmek

Rüyada yorganı ıslak görmek

Rüyada yorganı ıslak görmek hayaline kavuşacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, bereket ve huzur getireceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına delalettir.

Rüyada yorganı ıslak gördüyseniz:

  • Politik olmakta fayda var.

Rüyada ıslak yorgan görmek önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, dertlerin biteceğine işarettir.

Rüyada yorganı ıslak görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, rızkından olacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada altını ıslak görmek özel hayatında mutlu olacağına, acı tecrübeler edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ıslak kum görmek kazancının çoğalacağına, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına delalettir.

Rüyada ıslak tişört görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, dilediği gibi yaşayacağına inanılır.

Rüyada yerleri ıslak görmek düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ıslak toprakta yürümek kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavanı ıslak görmek zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments