Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak çamaşır sermek

Rüyada ıslak çamaşır sermek

Rüyada ıslak çamaşır sermek yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, rüya sahibinin elinin darlaşacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, işe ve aşa kavuşacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine işarettir.

Rüyada ıslak çamaşır sermek gördüyseniz:

  • Bazı konulara inancınızı kaybedebilir veya bazı işlerden tamamen uzaklaşmak isteyebilirsiniz.

Rüyada ıslak çamaşır sermek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada temiz çamaşır sermek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada damda çamaşır sermek özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada beyaz çamaşır sermek verilen vaatlerin yerine getirileceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlığa çamaşır sermek eve kapanacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, mal kaybına uğrayacağına delalettir.

Rüyada balkona çamaşır sermek huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına işaret eder.

Rüyada siyah çamaşır sermek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine inanılır.

Rüyada balkonda çamaşır sermek işlerin ve düzenin bozulacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments