Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak beton görmek

Rüyada ıslak beton görmek

Rüyada ıslak beton görmek büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada ıslak beton gördüyseniz:

  • Erkek iseniz arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Rüyada ıslak beton görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada beton delmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, kötü gününden de geri duracağına delalettir.

Rüyada yüksekten betona düşmek her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, sevdiği kimseden hayır göreceğine işarettir.

Rüyada beton altında kalmak dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine rivayet eder.

Rüyada eve beton dökmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada beton temel görmek parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, eğlenceli günler geçirileceğine, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine rivayet eder.

Rüyada betona gömülmek hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, ailesini de mutlu edeceğine, üzerinde kafa yoracağına delalet eder.

Rüyada beton kamyonu görmek elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, yeni mallara kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments