Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak tütün görmek

Rüyada ıslak tütün görmek

Rüyada ıslak tütün görmek çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına, güzel günlerin kapıda olacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına alamet etmektedir.

Rüyada ıslak tütün gördüyseniz:

  • Bazı kişileri etkilemek için gereğinden fazla harcamalar yapabilir veya hediyeler ya da ödünler verebilirsiniz.

Rüyada ıslak tütün görmek büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, kendisine olan güveninin azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sigara tütünü görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine işaret eder.

Rüyada tütün dizdiğini görmek sevdiği birini kırmaya, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, sorunların ve engellerin biteceğine yorulur.

Rüyada tütün iğnesi görmek ferahlayacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada tütün kırdığını görmek Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına işaret etmektedir.

Rüyada tütün yemek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, ekmeğinin azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı tütün görmek herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine tabir olunur.

Rüyada tütün sigara içmek evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments