Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada poşete idrar yapmak

Rüyada poşete idrar yapmak

Rüyada poşete idrar yapmak rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada poşete idrar yapmak gördüyseniz:

  • Çevrenizi daha konforlu hale getirme olasılığını doğru kullanın.

Rüyada poşete idrar yapmak kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada poşete kaka yapmak onunla yeniden kavuşacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada banyoda idrar yapmak ele geçen parada artış olacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Rüyada idrar yapmak burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada küçük idrarını yapmak kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına işarettir.

Rüyada ayakkabıya idrar yapmak çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada çokça idrar yapmak en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, ilim ve irfan sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi üzerine idrar yapmak mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, imkanlarının genişleyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments