Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok fazla idrar yapmak

Rüyada çok fazla idrar yapmak

Rüyada çok fazla idrar yapmak parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, kederleneceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok fazla idrar yapmak gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konuların ihmal edilmemesi gerekiyor.

Rüyada çok fazla idrar yapmak geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada sokağa idrar yapmak hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada üstüne idrar yapmak rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına delalettir.

Rüyada tuvalete idrar yapmak çok rahat bir nefes alacağına, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, dini bütün bir eşe sahip olacağına yorulur.

Rüyada mezara idrar yapmak daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, hem de işinde söz sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada bardağa idrar yapmak kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına alamet eder.

Rüyada idrar yapmak her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, kısmetinin ve bahtının kapanacağına, şükrederek yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada üzerine idrar yapmak maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments