Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatakta idrar görmek

Rüyada yatakta idrar görmek

Rüyada yatakta idrar görmek küçük işlere sermaye harcamayacağına, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine alamet eder.

Rüyada yatakta idrar gördüyseniz:

  • Hayatlarında bir takım önemli gelişmeler yaşanan yakınlarınız ya da arkadaşlarınız varsa, onlarla meşgul olabilirsiniz.

Rüyada yatağa idrar yapmak çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yatakta idrar görmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada koyu renk idrar görmek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabıya idrar yapmak uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada idrarını görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada altına idrar yapmak ardından birçok konuda yardımcı olacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine alamet eder.

Rüyada halıya idrar yapmak rahatın yerine geleceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, yüzlerin asılacağına delalet eder.

Rüyada sık sık idrar yapmak ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, düşünmeden adımlar atayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments