Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yastık aldığını görmek

Rüyada yastık aldığını görmek

Rüyada yastık aldığını görmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, önün açılacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yastık aldığını gördüyseniz:

  • Belli tavsiye veya şikayetleri dile getirirken daha zarif cümleler kurulmasında fayda var.

Rüyada yastık aldığını görmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, kalp kıracağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine tabir olunur.

Rüyada yastık satın aldığını görmek rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, başka kimselere de yardım edeceğine yorulur.

Rüyada yastık hediye aldığını görmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada köşeli yastık görmek huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, kurtuluşu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üst üste yastık görmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına işaret eder.

Rüyada yastık vermek iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, çok hayırlı günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada yastık görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çift kişilik yastık görmek kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments