Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın satın aldığını görmek

Rüyada altın satın aldığını görmek

Rüyada altın satın aldığını görmek ekonomik gücün çoğalacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine, imkanlarının artacağına, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın satın aldığını gördüyseniz:

  • Bir kutlama önemli bir ilişkinizin romantik boyutunu fark etmenizi sağlayabilir ya da ilişkiyi geliştirebilir.

Rüyada altın satın aldığını görmek güzel ve bereketli işlere gireceğine, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine işaret eder.

Rüyada parfüm satın aldığını görmek sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, şansının kendinden yana olacağına işaret eder.

Rüyada peynir satın aldığını görmek şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada daire satın aldığını görmek kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine inanılır.

Rüyada portakal satın aldığını görmek sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına rivayet eder.

Rüyada eşarp satın aldığını görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine yorulur.

Rüyada çanta satın aldığını görmek başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kavun satın aldığını görmek bazı tartışmaların ortasında kalacağına, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments