Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatak satın aldığını görmek

Rüyada yatak satın aldığını görmek

Rüyada yatak satın aldığını görmek çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada yatak satın aldığını gördüyseniz:

  • Başkalarını öfkelendirme ihtimaliniz var.

Rüyada yatak satın aldığını görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yatak odası satın almak zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine yorulur.

Rüyada yatak örtüsü satın almak zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine delalettir.

Rüyada yatak satın almak birlikteliğe başlayacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına işarettir.

Rüyada yastık satın aldığını görmek hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, kötü sözler duyacağına, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada yoğurt satın aldığını görmek çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, yeni bir eve taşınacağına işaret etmektedir.

Rüyada saat satın aldığını görmek başka alanlara yöneleceğine, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına alamet eder.

Rüyada et satın aldığını görmek işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments