Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yastık satın almak

Rüyada yastık satın almak

Rüyada yastık satın almak hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, kazalardan ve belalardan korunacağına, mutluluğunun da artacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına rivayet eder.

Rüyada yastık satın almak gördüyseniz:

  • Ani hareketlerde veya tepkilerde bulunmak zorunda değilsiniz.

Rüyada yastık satın almak dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yastık satın aldığını görmek bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi bebek yastığı görmek herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada yastık yorgan toplamak atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına rivayet eder.

Rüyada yastık içinde altın bulmak sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, çok başarılı olup, kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada yılan yastığı görmek ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına delalet eder.

Rüyada yastığa para saklamak karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine işaret eder.

Rüyada süs yastığı görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments