Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karpuz satın aldığını görmek

Rüyada karpuz satın aldığını görmek

Rüyada karpuz satın aldığını görmek yeni bir sorumluluk altına gireceğine, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada karpuz satın aldığını gördüyseniz:

  • Yerine getiremeyeceğniz sözler verip huzurunuzu bozmamalısınız.

Rüyada karpuz satın aldığını görmek tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada karpuz satın almak düşmanların çok üzüleceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, aile işlerinin başına geçeceğine delalet eder.

Rüyada peynir satın aldığını görmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, çarelere kavuşacağına, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada civciv satın aldığını görmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine inanılır.

Rüyada çanta satın aldığını görmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, aile içinde de bereketin artacağına, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada başkasının ev satın aldığını görmek ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kazak satın aldığını görmek kendisini çok iyi hissedeceğine, yaralarına da merhem olacağına, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına delalet etmektedir.

Rüyada saat satın aldığını görmek gelirini de büyük oranda arttıracağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments