Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süt satın aldığını görmek

Rüyada süt satın aldığını görmek

Rüyada süt satın aldığını görmek sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada süt satın aldığını gördüyseniz:

  • Ailenize karşı daha ilgili olmalısınız.

Rüyada süt satın aldığını görmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada süt satın almak ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına inanılır.

Rüyada inek sütü satın almak eline geçen kazancı boşa harcayacağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, alim ve bilge insan olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çorap satın aldığını görmek daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına işarettir.

Rüyada bıçak satın aldığını görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına alamet eder.

Rüyada un satın aldığını görmek maddi açıdan borçların ödeneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şemsiye satın aldığını görmek hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına delalettir.

Rüyada küpe satın aldığını görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments