Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yastık koklamak

Rüyada yastık koklamak

Rüyada yastık koklamak mesleğinde geri plana düşeceğine, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada yastık koklamak gördüyseniz:

  • Farkında olmadan olumsuz şekilde dikkat çekiyorsunuz.

Rüyada yastık koklamak işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına delalettir.

Rüyada birinin saçını kokladığını görmek olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin saçını koklamak huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına delalettir.

Rüyada bir kadını koklamak yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada ayakkabı koklamak bolluk ve bereket yaşayacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada elma koklamak kem gözlü insanların uzaklaşacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada parfüm koklamak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, bereketli işler yapacağına delalet eder.

Rüyada elbise koklamak sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments