Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma koklamak

Rüyada elma koklamak

Rüyada elma koklamak sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, günahların da affolacağına, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, başka alanlara yöneleceğine inanılır.

Rüyada elma koklamak gördüyseniz:

  • yanlız başarılarınız karşısında ummadığınız bir ikramiye ile karşılaşabilirsiniz.

Rüyada elma koklamak aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına alamet eder.

Rüyada papatya koklamak çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçını koklamak çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine işarettir.

Rüyada ten koklamak dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine delalet eder.

Rüyada ayak koklamak girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, geçim sıkıntısı yaşanılacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına işaret eder.

Rüyada eter koklamak hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına delalet eder.

Rüyada ayakkabı koklamak gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, yaşadığı muhitin yenileneceğine işarettir.

Rüyada parfüm kokladığını görmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments