Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadını koklamak

Rüyada bir kadını koklamak

Rüyada bir kadını koklamak sabit geliri olacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadını koklamak gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmanın alternatif yolları da var.

Rüyada kadını koklamak yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bir kadını koklamak atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, büyük bir saygınlık kazanacağına, fakirlik yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kadın koklamak yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına işarettir.

Rüyada kadın saçı koklamak rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, doğru işler yapacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı karanfil koklamak çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine yorulur.

Rüyada kuranı kerim koklamak işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine yorulur.

Rüyada beyaz gül koklamak muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına rivayet eder.

Rüyada kaka koklamak korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments