Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin saçını kokladığını görmek

Rüyada birinin saçını kokladığını görmek

Rüyada birinin saçını kokladığını görmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine tabir olunur.

Rüyada birinin saçını kokladığını gördüyseniz:

  • Bazı davranışlarınızda veya eğilimlerinizde değişiklik yapmanız olumlu bir yöne ilerlemenizi sağlayabilir.

Rüyada saçını koklamak endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçları koklamak planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada saç koklamak sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı konularda konuşulacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine işaret eder.

Rüyada birinin saçını kokladığını görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada saçı koklamak dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, günahlarına tövbe edeceğine rivayet eder.

Rüyada saçlarını koklamak dileklerin yerine geleceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin saçlarını koklamak sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına delalet eder.

Rüyada birinin saçını koklamak rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments