Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabı koklamak

Rüyada ayakkabı koklamak

Rüyada ayakkabı koklamak yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına delalet eder.

Rüyada ayakkabı koklamak gördüyseniz:

  • Saygı görmek istediğiniz için kendinizi kullandırmanız gerekmiyor.

Rüyada ayakkabı koklamak iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, çok zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada lale koklamak zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada koku koklamak kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, mutluluk bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada toprak koklamak kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mor sümbül koklamak en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, maddi kayıpların olacağına, kişinin keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi koklamak ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine alamet eder.

Rüyada saçları koklamak hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, meşakkate düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çamaşır koklamak onların önüne geçeceğine, hatalarından erken döneceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments