Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elbise koklamak

Rüyada elbise koklamak

Rüyada elbise koklamak sohbetinin bozulacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, boş yere korku duyulacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, süzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elbise koklamak gördüyseniz:

  • Belli konular sonlanabilir ya da sonuçlanabilir.

Rüyada elbise koklamak öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına rivayet eder.

Rüyada saç koklamak maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, şansının ve kısmetinin de açılacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına tabir olunur.

Rüyada kına koklamak istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına delalet eder.

Rüyada karanfil koklamak yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına işaret eder.

Rüyada şarap koklamak hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada nergis koklamak hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza alamet etmektedir.

Rüyada erkek parfümü koklamak belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine işarettir.

Rüyada koltuk altını koklamak hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, insanlarla iç içe olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments