Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin saçını koklamak

Rüyada sevgilinin saçını koklamak

Rüyada sevgilinin saçını koklamak yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, borçların biteceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin saçını koklamak gördüyseniz:

  • Kısa seyahatler katılımda bulunmak istediğiniz projelerle ilgili iyimserliğinizi arttırabilir.

Rüyada sevgilinin saçlarını koklamak alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin saçını koklamak yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi koklamak iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, ticaretinin hızlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi koklamak eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçı koklamak sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına işarettir.

Rüyada kadın saçı koklamak problemlerin çözüme kavuşacağına, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına işaret eder.

Rüyada saçlarını koklamak sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, dualarının gerçekleşeceğine, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada saç koklamak ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments