Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlıların elini öpmek

Rüyada yaşlıların elini öpmek

Rüyada yaşlıların elini öpmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlıların elini öpmek gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdıkla aranızdaki özel bir problemin dikkatle ele alınması gerekiyor.

Rüyada yaşlının elini öpmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı teyzenin elini öpmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı birinin elini öpmek kasasının daha çok para dolacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı dedenin elini öpmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı adamın elini öpmek tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine delalettir.

Rüyada yaşlı el öpmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı insanların elini öpmek kötü ve hasta günler geçireceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, rütbe edineceğine yorulur.

Rüyada yaşlı eli öpmek yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments