Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı birinin elini öpmek

Rüyada yaşlı birinin elini öpmek

Rüyada yaşlı birinin elini öpmek çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı birinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizi yavaşlatmak veya engellemek için neler söylediğine çok fazla takılmamalısınız.

Rüyada yaşlı eli öpmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın eli öpmek zenginliğini kaybedeceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine inanılır.

Rüyada yaşlı kadınların elini öpmek kişinin adeta gençleşeceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada yaşlı bir insanın elini öpmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir yaşlının elini öpmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı kadının elini öpmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, ağız tadına kavuşacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı amcanın elini öpmek uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı elini öpmek böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments