Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlının elini öpmek

Rüyada yaşlının elini öpmek

Rüyada yaşlının elini öpmek herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada yaşlının elini öpmek gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde kalabalık bir ortamda istediğiniz kimselerle birlikte olmanız mümkündür.

Rüyada yaşlıların elini öpmek kalp kıracağına, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına delalettir.

Rüyada yaşlı kadın elini öpmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı eli öpmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye alamet eder.

Rüyada yaşlı bir adamın elini öpmek kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine inanılır.

Rüyada yaşlı bir kadının elini öpmek meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına yorulur.

Rüyada bir yaşlının elini öpmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı adamın elini öpmek başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı teyzenin elini öpmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments