Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı teyzenin elini öpmek

Rüyada yaşlı teyzenin elini öpmek

Rüyada yaşlı teyzenin elini öpmek sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, alkış alacağına ve itibar göreceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, kazancının çok düşeceğine, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı teyzenin elini öpmek gördüyseniz:

  • Her an hayatınızın aşkıyla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yaşlı teyzenin elini öpmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş teyzenin elini öpmek büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine delalettir.

Rüyada teyzenin elini öpmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine işaret eder.

Rüyada teyzemin elini öpmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, huzurunun eski haline döneceğine alamet eder.

Rüyada teyze eli öpmek sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı birinin elini öpmek hoş olmayan sözler işiteceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı kadın elini öpmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı erkek eli öpmek iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments