Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı eli öpmek

Rüyada yaşlı eli öpmek

Rüyada yaşlı eli öpmek sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, sermayesinin boşa gideceğine, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, manevi huzurdan da nasipleneceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına işarettir.

Rüyada yaşlı eli öpmek gördüyseniz:

  • Kendinizden çok diğerlerine faydası olacak işlerle vakit kaybediyorsunuz.

Rüyada yaşlı kadın el öpmek aç kalacağına, istediği gibi yaşayacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı bir kadının elini öpmek sıkıntı dolu günler yaşanacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı elini öpmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada yaşlı bir insanın elini öpmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına işarettir.

Rüyada yaşlı adamın elini öpmek sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada yaşlı adam eli öpmek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada yaşlı erkek eli öpmek içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, işlerin bir anda azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir adamın elini öpmek mutluluğunun katlanacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments