Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı el öpmek

Rüyada yaşlı el öpmek

Rüyada yaşlı el öpmek tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı el öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda harcayacağınız zamanın veya enerjinin hiçbir önemi olmayabilir.

Rüyada yaşlı teyzenin elini öpmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına inanılır.

Rüyada bir yaşlının elini öpmek sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına inanılır.

Rüyada yaşlı bir insanın elini öpmek ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, az maliyetle ticarete atılacağına, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı adam eli öpmek bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, aniden evlilik kararı alacağına işarettir.

Rüyada yaşlı kadın elini öpmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada yaşlı birinin el öpmek rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada yaşlı kadın el öpmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada yaşlı erkek eli öpmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, kalkınacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments